Monday, 5 May 2014

[1] Taking my first step

Bismillahirrahmanirrahim


Alhamdulillah, bersyukur sangat-sangat sebab terlepas jugak hajat nak bukak satu blog special untuk lukisan karikatur. Dah satu jam menghadap laptop tapi tak tahu nak tulis apa,hehe.


Tujuan aku bukak ni pon sbb nak upload koleksi2 artwork @ karikatur yang penah aku buat and nk luaskan market diri,LOL. Kalau facebook terhad kpd friend list aje, sje nk tuka angin kt dalam blog.


Untuk sebarang tempahan karikatur/doodle boleh pm aku di 

1)wassapp 0133615693
2)email ke paanazmi.artwork@gmail.com
3)pm di facebook;facebook.com/farhan.azmi.14
Gambar akan dihasilkan dalam bentuk digital/softcopy.

Tak tahu nak cakap apa dah. Apa2 pn aku akan upload artwork2 dr semasa ke semasa. Kalau ada cadangan untuk artwork apa nak lukis sila2 komen ye,hehe


Assalamualaikum



antara artwork2 lama y diupload versi pensil tekan, akan menyusul artwork2 versi digital

No comments:

Post a Comment