Wednesday, 14 May 2014

[2] The Flash dan Ying Boboiboy

The Flash dan Ying Boboiboy

Assalamualakum dan salam sejahtera semua. Ni adalah 2nd entri Paan setelah sekian lama aku x update blog,huhu. Gambar dekat atas terhasil selepas ternampak fan made trailer di youtube, sangat awesome!. 


Bagi mereka yang belum menonton rancangan televisyen Boboiboy, Ying merupakan teman seperjuangn boboiboy yang mempunyai superpower macam The Flash, lari dengan kelajuan cahaya, sebab tu terhasil artwork kat atas, hehe.

Paan memang penggemar kartun-kartun kat Malaysia, jadi kebnyakan artwork - artwork akan dihasilkan akan menggunakan karakter -karekter kartun Malaysia untuk tujuan suka - suki,hehe.

Kalau ada teman -teman yang berminat untuk menempah lukisan digital/ doodle boleh pm saya di Whatsapp/ email ke paanazmi.artwork@mail.com.

p/s: Kalau ada cadangan -cadangan gamabar artwork untuk paan lukis lepas ni bolehlah komen kat bawah :)  



No comments:

Post a Comment