Thursday, 15 May 2014

[3] Selamat Hari Ibu dan Selamat Hari Guru

Me and my mother ^^

Assalamualaikum and salam sejahtera kepada blogger semua. Dugaan jugak hari ni sebab tiba -tiba badan terasa panas dan demam. Alhamdulillah x la teruk mana dan masih boleh gigihkan lagi tangan ku memegang pen tablet ^^

First and foremost selamat Hari ibu and selamat hari guru buat bondaku tercinta, huhu. Masuk tahun ni sudah 24 tahun ak hidup dan dalam tempoh tu jugak lah ibu bapaku mengerah penat lelah membesarkan aku, jasa - jasa mereka tidak mampu aku balas. In syaa allah paan akan berusaha menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada kedua ibu bapaku sebelum hembusan nafas terakhir(skemanya)

Last but not least, ' SAYA SAYANG UMI KERANA ALLAH ' - hafalan shalat delisa, movie dr negara seberang negara Inodesia. Salute penerbit filem ni >,<

OST hafalan Shalat Delisa

Lembut kukenang, kasihmu ibu
di dalam hati ku kini menanggung rindu
kau tabur kasih seumur masa
bergetar syahdu, ooh di dalam nadiku

9 bulan ku dalam rahimmu
bersusah payah, oh ibu jaga diriku
sakit dan lelah tak kau hiraukan
demi diriku, oh ibu buah hatimu

tiada ku mampu, membalas jasamu
hanyalah do'a oh di setiap waktu
oh ibu tak henti kuharapkan do'amu (2x)
mengalir di setiap nafasku (2x)

ibuuuuuuuuuuuuuu........... (3x)

Lembut kukenang, kasihmu ibu
di dalam hati ku kini menanggung rindu
engkau tabur kasih seumur masa
bergetar syahdu oh di dalam nadiku

indah bercanda denganmu ibu
di dalam hati ku kini slalu merindu
sakit dan lelah tak kau hiraukan
demi diriku, oh ibu buah hatimu

tiada ku mampu, membalas jasamu
hanyalah doa oh di setiap waktu
oh ibu tak henti kuharapkan doamu (2x)
mengalir di setiap nafasku (2x
ibuuuuuuuuuu........ (3x)

"Allahummaghfirlii waliwaa lidayya warhamhumaa kamaa rabbayaanii shaghiiraa"

p/s - Berminat untuk menempah potret kartun beserta kad ucapan digital emaail kepada paanazmi.artwork@gmail.com / whatsapp ke 0133615693


No comments:

Post a Comment