Monday, 26 May 2014

[4] Sergeant Keroro!
Sergeant Keororo potret kartun form Keroro Gunso series

Salam sejahtera dan salam piala Thomas semua,hehe. Tahniah kepada skuad negara meraih tempat kedua dalam piala thomas. Memang sengit gila tengok match semalam, berpeluh - peluh pun ado,huhu

Pape pun selepas saje match final terus sambung melukis potret kartun. Tempahan ni dari adik aku sendiri, jadi free of cas gitu, haha. Amacam, ok x? Excited jugak sebenarnya nak lukis, sebab tak banyak sangat comission versi anime.

Kalau ada kengkawan yang berminat untuk menempah potret kartun versi anime / tv ikon (running man) / watak superhero boleh pm say di Whatsapp 0133615693 / email ke paanazmi.artwork.gmail.com

Selamat bekerja semua :D ( piala Thomas x menang x dapat la kita cuti,haiss..)

No comments:

Post a Comment